Logga in
Johan Thorsson

Johan Thorsson

Sparar man pengar på automatisk bokföring?

brightvision

Brightvision, för den som inte vet. Vad jobbar ni med?

Kul att du frågar! Rätt upp och ner så hittar vi nya B2B kunder åt IT- och teknikbolag som vill växa smartare. Som kanaloberoende byrå arbetar vi både med telemarketing och digital marknadsföring. Hos oss är kunden hjälten, det ska vara personligt och kul att samarbeta med oss. 50 personer jobbar hos oss i dag och vi växer hela tiden.

Ni bytte för ett tag sedan till Wint, hur har det ändrat er vardag?

Vi slipper äntligen göra sysslor som vi känner borde automatiserats för längesen. Det är väldigt skönt att slippa tänka på de här klassiska delarna som arbetsgivardeklarationer, avstämningar och moms. Kvittohanteringen har också gått från att vara en tidskrävande plåga till något som går snabbt och ger oss en bättre överblick. Hela teamet är väldigt glada över att slippa logga in på banken varje dag eller sortera kvitton, nu kan vi syssla med roligare utmaningar.

Har ni sparat rena pengar på att använda automatisk bokföring?

Vårt case var ganska enkelt att räkna hem. Vi var en redan slimmad ekonomiavdelning, trots det kunde vi plocka bort en halvtidstjänst. Det säger sig självt att vi sparar pengar på detta. Bortser man från min egen roll som ekonomichef så har vi ju sänkt kostnaderna med 40 % samtidigt som vi har förbättrat våra processer, inte så tokigt!

Ropa till om du vill att vi ska kolla på om vi kan spara pengar åt dig. Klicka här till exempel!