Logga in
Johan Thorsson

Johan Thorsson

Zatsang kör Wint och Jobbile

Niclas på ZatsangDå och då pratar vi med någon av våra kunder för att se hur de har det. Denna gång kollar vi på hur det kan vara att använda Wint tillsammans med tidrapporteringsappen Jobbile. Och denna gång kollar vi med Niclas på Zatsang. Niclas kanske du känner igen som en av grundarna till Reseguiden.se, ett litet startupexperiment som blev Skandinaviens största resesajt. Nu driver han nämnda Zatsang tillsammans med Daniel Falk och Kristoffer Lem.

Zatsang, vad gör ni där?

Det är ett digitalt innovationsbolag inom webb, mobilt och app. Vi brinner för att omvandla djärva idéer till produkter och tjänster som människor älskar. Vi hjälper kunder med att snabbt realisera och validera produktidéer med hjälp av prototyper och MVP:s (Minimum Viable Products). För att säkerställa att de får maximal effekten av sina digitala investeringar erbjuder vi workshops för målsättning och digitala strategier.

Vi driver också egna startups. Ett av dem är Ridello, en specialiserad mobilapp och molnbaserad plattform för pendling och samåkning till jobbet. Syftet är att berika bostadsområden och arbetsplatser med hållbara resealternativ, och i tätbebyggda kommuner minska problemen med parkeringsplatser och trafikköer.

Ni använder Jobbile och Wint tillsammans, vad är vinsten för er där?

Vi använder Jobbile i kombination med Wint för att spara tid och för att få snabbkoll på hur vi ligger. När ett kunduppdrag är inlagt i systemet kan vi enkelt rapportera tid via Jobbiles app och med en knapptryckning genereras en faktura i Wint. Eftersom vi jobbar med att hjälpa kunder att digitalisera sina verksamheter så vill vi själva digitalisera och automatisera så mycket som möjligt av våra egna interna processer. Vi vill liksom leva som vi lär.

Vilka borde köra Jobbile och Wint tillsammans?

Tror att alla företag som använder tidrapportering i sin arbetsprocess kan ha stor nytta av Jobbile och Wint.