Logga in
Josefine Saraste

Josefine Saraste

Revisorsassistent till Wint Audit AB sökes

Wint Audit är ett registrerat revisionsbolag och en fristående del av Wint. Vi är små, men naggande goda. Bolaget är helägt av oss som jobbar i bolaget. Entreprenörsdrivet kan man säga. Och vi har bra saker på gång. Till exempel det här du läser just nu. Att locka över några stjärnor till oss.

Vem är du?

Nu letar vi efter en nyfiken och hungrig revisorsmedarbetare som vill jobba med “framåtriktad” revision. Vi letar efter en person med 1-4 års erfarenhet av revision och som vill vara med och utmana revisionsmarknaden och då främst i Karlstad. På Wint Audit älskar vi att jobba i team – så mycket att alla tillsvidareanställda även erbjuds möjlighet till delägarskap.

Erfarenhet

Självklart är vi intresserade av vad du gjort tidigare, vilka jobb du haft, men ännu mer av vem du är. När det kommer till skarpt läge kommer vi alltid sätta din person före det du har på ditt CV, så länge det senare är tillräckligt rätt.

Arbetsuppgifter

Som revisorsmedarbetare på Wint utför du revision av våra kunders bokslut, förvaltning och årsredovisning tillsammans med uppdragsledare/påskrivande revisor.
Våra kunder är främst mindre och medelstora företag.

För att trivas ihop med oss tror vi att det är viktigt att du

  • utmanas av förändringar
  • gillar att jobba tillsammans med andra
  • har lätt för att ta kontakt med nya människor

Ärlighet och nyfikenhet är viktigt, både mellan oss som arbetar ihop och i mötet med våra kunder. Vi tror också på att dela och hjälpas åt, precis som det borde vara i ett lag.

  • Erfarenhet: 1-4 års erfarenhet av revision
  • Ort: Karlstad
  • Startdatum: Snarast
  • Omfattning: Heltid

Intresserad?

Låter detta intressant är du varmt välkommen att skicka din ansökan (bifoga CV) till jobbamedrevision@wint.se.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Mikael Gustavsson på 010-1990518 eller mikael.gustavsson@wint.se.

Kom igen nu, klart du ska höra av dig!