Logga in
Josefine Saraste

Josefine Saraste

Är du proffs på redovisning? Vi letar efter dig!

Vi har en idé som ligger oss varmt om hjärtat – att förenkla Sveriges företagares vardag.

Nu söker vi dig som vill bli en del av oss på Wint, ett snabbfotat tech-bolag som bygger Superkoll – tjänsten som  halverar våra kunders administration så att de kan lägga sin tid på rätt saker! Vi tänker nytt kring ekonomibranschen på Wint, något som innebär en positiv förändring både för dig som anställd och som kund. Siktet är inställt på att förändra hur branschen fungerar, genom att erbjuda en tjänst och bygga en organisation som skapar balans i livet. Vi är inte nöjda förrän Sveriges företagare och våra Wintare sover gott om natten och har kul på dagen.

Vi erbjuder dig

  • En snabbrörlig vardag i ett utvecklingsbolag
  • En öppen och familjär företagskultur – med mjuka värderingar
  • Ett helt nytt sätt att både tänka och arbeta kring redovisning
  • Hjälpa människor omkring dig att växa

Om rollen
För att kunna ta nästa steg i vår resa söker vi nu en erfaren kollega, med ett genuint intresse för redovisning. Erfaren för oss betyder i detta fall omkring 10 år i ryggsäcken som redovisningskonsult eller revisor. Vi behöver att du kan din grej. Ditt närmsta team består av erfarna ekonomer och rollen kräver en flexibilitet och ödmjukhet från dig som person. Varför? Jo, ena dagen kommer du att fungera som expert i sakfrågor inom redovisning, stötta Wintare med mindre erfarenhet genom att dela med dig av din kompetens och få dina kollegor att växa. Andra dagar kommer du behöva gå in och stötta upp med bokslut och stämma av balansräkningar. För att trivas i rollen är det viktigt att du ser ett värde i att få andra människor att växa. Din pedagogiska förmåga bör således vara stark.

För att trivas i rollen bör du ha en prestigelös inställning till dig själv och din kompetens, och din förmåga att stärka andra är nyckeln till att du både kommer att trivas och göra ett grymt jobb. Du kommer att ingå i en utav Wints mest dynamiska processer, och måste därför tycka att det här med förändring är spännande. Tempot kommer att vara högt, vilket innebär att du måste vara strukturerad, stresstålig och ha en god förmåga att planera ditt dagliga arbete.

För att trivas ihop med oss tror vi att det är viktigt att du

  • är ödmjuk
  • utmanas av förändringar
  • gillar att dela med dig av dina erfarenheter


Några snabba

  • Placering: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Startdatum: Omgående, intervjuer sker löpande.

Intresserad?
Skeppa iväg en ansökan till oss på jobb@wint.se och berätta varför du vill hänga med oss! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Josefine Saraste på josefine.saraste@wint.se

Kom ihåg; if you snooze, you loose!