Logga in
Josefine Saraste

Josefine Saraste

Ekonom som vill förändra världen sökes!

Vi har en idé som ligger oss varmt om hjärtat – att förenkla Sveriges företagares vardag.

Nu söker vi dig som vill hoppa på vårt tåg och bli en del av ett nytänkande tech-bolag som jobbar med att automatisera bokföring. Vi har siktet inställt på att förändra hur ekonomibranschen fungerar, på riktigt, och vi är inte nöjda förrän Sveriges företagare sover gott om natten och har kul på dagen. Häng på!

Vi erbjuder dig

  • En snabbrörlig vardag i ett utvecklingsbolag – med korta beslutsvägar
  • En öppen och familjär företagskultur – med mjuka värderingar
  • Utvecklingsmöjligheter inom bolaget
  • Ett helt nytt tänk kring bokföring!

Om rollen

Uppgiften att automatisera bokföring är angenäm men inte helt okomplicerad, och det ligger en hel del fint hantverk bakom kulisserna. Nu behöver vi förstärkning och söker dig som har jobbat med redovisning i minst 3 år, gärna som konsult, och har en helhetsförståelse för bokföringens olika moment. För oss är det viktigare att du har praktisk erfarenhet av bokföring och känner dig trygg i att göra avskrivningar och periodiseringar, än att du har examen i rockärmen. Har du dessutom koll på bokföring av nyemissioner och kapitalförsäkringar? Grymt!

På Wint jobbar vi med att utmana ekonomibranschen, vilket innebär att vi ständigt måste utmana oss själva. Ord som förändring och förnyelse bör klinga väl i dina öron och vardagen på Wint förutsätter att du är ständigt nyfiken!

För att trivas ihop med oss tror vi att det är viktigt att du:

  • utmanas av förändringar och brinner för bokföring
  • gillar att jobba i team tillsammans med andra
  • är prestigelös

Några snabba:

  • Placering: Göteborg eller Karlstad.
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Startdatum: Omgående, intervjuer sker löpande.

Nyfiken?

Skeppa iväg en ansökan till oss på jobb@wint.se och berätta varför du vill hänga med oss! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Josefine Saraste på josefine.saraste@wint.se

Vi ses!