Logga in
Josefine Saraste

Josefine Saraste

Auktoriserad revisor – vill du bli delägare i Wint Audit AB?

Ja, vi vill verkligen få in de bästa revisorerna som vill vara med och förändra branschen. Så nu öppnar vi upp en möjlighet. Är du sugen på att vara med?

Wint Audit AB är helägt av oss som jobbar i bolaget. Vi är ett registrerat revisionsbolag och en fristående del av Wint. Vi är små, men naggande goda. Entreprenörsdrivet kan man säga. Och vi har bra saker på gång. Till exempel det här du läser just nu. Att locka över några stjärnor till oss.

Vem är du?

Är du en tekniskt intresserad och affärsmässig auktoriserad revisor så tickar du för de två viktigaste boxarna för oss. Utöver det kanske du har egna kunder och kontakter i rockärmen? Kul i så fall, men inget måste. Vi letar helt enkelt efter en trevlig person som vill vara med och utmana revisionsmarknaden i Stockholm, och fortsätta bygga upp vårt kontor i Stockholm i synnerhet och Wint Audit i allmänhet. Laganda!

(Att du vill vara med och förändra och förbättra tror vi redan har framgått.)

Våra kunder
Vi jobbar dels med revision av Wints bokföringskunder, men också helt fristående uppdrag – nationella som internationella. I dag främst små och medelstora bolag.

Häng på oss och påverka vilket håll vi ska åt.

  • Erfarenhet: Auktoriserad revisor
  • Ort: Stockholm
  • Startdatum: Snarast, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid

Intresserad?

Låter detta intressant är du varmt välkommen att skicka din ansökan (bifoga CV) till jobbamedrevision@wint.se.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Mikael Gustavsson på 010-1990518 eller mikael.gustavsson@wint.se.

Kom igen nu, klart du ska höra av dig!