Logga in
Josefine Saraste

Josefine Saraste

C#-utvecklare till tight team efterlyses

Vi har en idé som ligger oss varmt om hjärtat – att förenkla Sveriges företagares vardag. Hur då, tänker du säkert? Jo, vi bygger nämligen en revolutionerande produkt som minimerar våra kunders administration, så att de kan lägga sin tid på rätt saker! Nu söker vi dig som vill bli en del av ett snabbfotat produktbolag, som är sugen på att jobba med den senaste tekniken tillsammans med ett gött gäng i centrala Göteborg! Siktet är inställt på att förändra hur ekonomibranschen fungerar, på riktigt, och vi är inte nöjda förrän Sveriges företagare sover gott om natten och har kul på dagen.

Vi erbjuder dig

  • En snabbrörlig vardag i ett utvecklingsbolag – med korta beslutsvägar
  • Jobba med den senaste tekniken
  • En öppen och familjär företagskultur – med mjuka värderingar
  • Att vara med och förändra en hel bransch och samtidigt skapa värde

Produkten, Tekniken, Kulturen
Vårt utvecklingsteam består av 6 drivna och tekniska specialister som älskar att jobba i team. De jobbar mot Microsoft Azure, håller koll med GitHub, kodgranskar och jobbar med Continuous Deploy samt använder en variant av Kanban/Scrum som körs i ett egenbyggt system. Framför allt arbetar gänget väldigt fritt, de bestämmer själva hur och när, och din åsikt är lika mycket värd som övriga teamets. Wint växer, och det gör även utvecklingsteamet. Därför kommer vi 2017 leta efter ett helt gäng duktiga C#-utvecklare som vill komplettera vårt redan grymma team.
För att trivas ihop med gänget behöver du har ett brinnande intresse för C# utveckling. Vi hoppas att du har jobbat professionellt med i åtminstone 3 år, och vi ser gärna att du är en ödmjuk problemlösare som älskar att bygga kvalitativa applikationer i team – samtidigt som du utvecklar dina egna skills.

Vår önskelista av dig:

  • Du brinner för C# och programmering i allmänhet.
  • Du har bredd och minst 3 års erfarenhet, och har förmodligen testat på andra språk under din karriär.
  • Du har bra koll på SQL, Entity Framework och LINQ.
  • Du kan hantera stressiga situationer och tar (tillsammans med resten av teamet) ansvar för att lösa dem.
  • Du får gärna ha jobbat med MVC, webbutveckling, CSS, HTML, jQuery, javascript.

Är du ingen fena på ekonomi? Lugn, det är inget krav, utan något du lär dig längs vägen. Spelar du däremot pingis och fussball ligger du bra till, då utvecklingsteamet behöver förstärkning i kontorsmatcherna som spelas i våra finfina lokaler i centrala Göteborg.Ort:
Göteborg
Startdatum: Snarast, med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Intresserad?
Vänta inte! Skicka iväg en ansökan till oss på jobb@wint.se. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta HR-ansvarig Josefine Saraste på josefine.saraste@wint.se

If you snooze you loose!