Logga in
Josefine Saraste

Josefine Saraste

Supersäljare till tech-startup sökes, häng på oss!

Vi har en idé som ligger oss varmt om hjärtat – att automatisera bort bokföringsbranschen och samtidigt förenkla Sveriges företagares vardag. Bra va? Det tycker i alla fall vi. Nu söker vi dig som vill bli en del av ett snabbfotat tech-bolag och hjälpa oss att sälja Superkoll – vår tjänst som halverar kunders administration så att de kan lägga sin tid på rätt saker! Vi får otroligt många nya kundförfrågningar, vilket är superkul och vi behöver din hjälp att hinna med.

Vi erbjuder dig

 • Vara med och bygga upp vårt säljteam från grunden
 • En snabbrörlig vardag i ett utvecklingsbolag – med korta beslutsvägar
 • En öppen och familjär företagskultur – med mjuka värderingar
 • Goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget

Om rollen
Att jobba som innesäljare hos oss innebär att du;

 • Kontaktar leads som är intresserade av att bli kund hos Wint
 • Presenterar Wints bokföringstjänst per telefon och via demos.
 • Skapar dig övergripande koll på kundens verksamhet och en förståelse för vilket behov av bokföringshjälp kunder har.
 • Dokumenterar kundinformation och sätter rätt pris efter fast prismodell
 • Tar fram offerter, kommunicerar ut och följer upp dessa

För att trivas i rollen och göra ett grymt jobb tror vi att du har en grundförståelse för ekonomi och företagande i stort, så att du snabbt kan sätta dig in i våra kunders verksamhet och deras behov. Självklart är vi intresserade av vad du gjort tidigare och vilka jobb du haft, men viktigast för oss är du brinner för service och drivs av att överträffa kundens förväntan. Teamet består utav två grymma Wintare som nu behöver förstärkning utav dig! Du kommer att ingå i en utav Wints mest dynamiska processer, och måste därför tycka att det här med förändring är spännande. Tempot kommer att vara högt, vilket förutsätter att du är strukturerad, stresstålig och ha en god förmåga att planera ditt dagliga arbete. Mycket skratt och högt i tak utlovas!

Så, typ en utåtriktad, positiv och ansvarsfull person med intresse för tech och digitalisering. Med fördel lite redovisningsskills och en stor dos ordning och reda. Är det du? Eller har du någon vän som du tror skulle trivas hos oss?

För att trivas ihop med oss tror vi att det är viktigt att du:

 • har lätt för att ta kontakt med nya människor
 • gillar att jobba i team – lagspelare sökes!
 • är ödmjuk och lyhörd


Placering: Stockholm
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Startdatum: Omgående, intervjuer sker löpande.
Lön: Fast månadslön

Intresserad?
Skeppa iväg en ansökan till oss på jobb@wint.se och berätta varför du vill hänga med oss! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta HR-ansvarig Josefine Saraste på josefine.saraste@wint.se

Sluta tveka och häng på!