Logga in
Björn Elfgren

Björn Elfgren

Bankkontot är påfyllt och fintech-veteraner hänger på

Wints system

Det är alltid kul att komma med roliga nyheter. Som till exempel denna att vi fått påfyllning av bankkontot av fantastiska människor och investerare som Ernström & C:o, Collector Ventures, Lena Apler och Stefan Alexandersson från Collector.

Det är roligt att erfarna personer som kan ett och annat faktiskt tror på oss. Det är också roligt att vi fyller på vårt bankkonto rejält så vi kan lägga i nästa och nästnästa växel i att automatisera ekonomiadministrationen för Sveriges små och medelstora företag.

Vi har i dag en helt fungerande produkt för dig som behöver hjälp med din bokföring. Du slipper papper, momsbetalningar görs och årsredovisningar upprättas. Fullservice med andra ord. Och mycket sköts i realtid automatiskt. Vilket faktiskt är rätt trevligt för dig som kund.

Men vi vill bli ännu bättre. Vi vill fortsätta utmana gamla strukturer. Vi vill pressa priserna på bokföringstjänster. Vi vill göra hela din bokföring i realtid. Vi vill underlätta din vardag ännu mer.

Därför tar vi hjälp av erfarna personer och fyller på bankkontot.

Håll i hatten för nu läggs nästa växel i!