Logga in
Johan Thorsson

Johan Thorsson

Några ord från en kund

Yusuf Hasanogullari, FunnelBud Marketing Automation

Vi fick en liten pratstund med Yusuf Hasanogullari på FunnelBud Marketing Automation. Han fick chansen att berätta om sin upplevelse som kund hos Wint.

Vad driver du för bolag?

Marknadsföring blir allt dyrare och krångligare med så mycket ny teknik. Vi gör marknadsföring enkelt och billigt för mindre B2B-bolag. Vi tillhandahåller ett allt-i-ett system för marketing automation likt Hubspot men för en bråkdel av kostnaden. Dessutom fixar vi all teknik åt kunden! Ungefär som Wint, fast för marknadsföring!

Vad är vinsten att köra Wint för dig, istället för en traditionell lösning?

Förut tvingades vi spendera timmar varje vecka på att bokföra, hålla koll på personliga expenses, lönehantering o.s.v. När vårt jobb är att hjälpa kunderna göra bättre marknadsföring vill vi verkligen inte lägga tid på sådan administration. Wint är en dröm som blivit sann för oss. Med en app tar vi kort på våra kvitton, resten fixar Wint.

I vilken typ av bolag tycker du detta sätt att tänka fungerar?

Alla som spenderar mer än en timme i månaden på bokföring.. Dvs ALLA! 🙂