Logga in
Johan Thorsson

Johan Thorsson

En liten intervju med en kund

Henrik Kristensen

Vi sprang på Henrik från Nordiska Värdepappersregistret AB och passade på att fråga honom om hur han ser på att vara kund till Wint.

Vad driver du för bolag?

Nordiska Värdepappersregistret AB är en operatör av värdepappersregistersystem för Svenska aktiebolag. Alla bolag som inte är anslutna till Euroclear har ett straffsanktionerat ansvar att föra sin egen aktiebok. Det finns många formkrav vad en aktiebok skall innehålla, men genom att använda NVR aktiebok så blir det lätt att göra rätt.

Vad är vinsten att köra Wint för dig? I stället för en traditionell lösning.

Jag gillar verkligen Wints sätt att arbeta med att effektivisera och automatisera administrativa processer. I det avseendet är vi verkligen barn av samma tid.

I vilken typ av bolag tycker du detta sätt att tänka fungerar?

Det enkla svaret är att det borde passa ALLA bolag.. för de bolag som inte är beredda att kontinuerligt arbeta med att effektivisera och förbättra sina processer kommer ju inte få det lättare i framtiden. För alla nya, moderna bolag är det en nobrainer.