Logga in
Björn Elfgren

Björn Elfgren

Ytterligare en pusselbit – välkommen Jens Collskog!

Pusselbyggandet fortsätter, bitarna faller på plats en efter en. Letar efter bra och roliga bitar, både tjejer och killar som gillar det vi pysslar med om dagarna på Wint. Några bitar överraskar och är extra kul att hitta. Denna är en sådan!

För ett gäng år sedan väntade jag på flyget på Arlanda och stötte där på Fortnox för första gången, efter att ha omvärldsspanat och följt uppstarten av just Fortnox. Kände direkt att detta var något nytt och häftigt. En kille stod där på Arlanda och presenterade Fortnox för de som skulle ut och flyga. Den killen var Jens Collskog.

Jag gillade Jens och det de byggt, hamnade i testgrupp, utveckling och så småningom tecknade vi på BDO (där jag var på den tiden) Fortnox första ”stora” byråavtal. En fantastisk resa som Fortnox gjort, med många nöjda användare, stark tillväxt och marknadsnotering.

Tänkte att det vore kul att jobba tillsammans med Jens någon gång (och om jag hade bott närmare Växjö hade jag förmodligen jobbat på Fortnox..).

Och så plötsligt händer det! Jens slutade som VD på Fortnox och i somras gick hans karenstid ut, så han är fri att ta vilket jobb han vill. Och inte minst, Jens gillar Wint och Superkoll!

Så… Jens jobbar numera på Wint! Jens är nu en del av vår ledningsgrupp och jobbar med affärsutveckling.

Vad tycker då Jens själv?

“Det ska bli fantastiskt kul och inspirerande att få vara med på Wints fortsatta resa. Min bild är att Wint har något väldigt spännande på gång, och är mycket väl positionerade för att möta framtida krav och önskemål från kunder och blivande kunder på bästa sätt. En annan viktig sak för mig är att jag vill arbeta med personer som jag trivs tillsammans med, och det gör jag verkligen med alla som jag träffat på Wint. Jag ser mycket fram emot att få vara en del av Wints framtid!”

Jag kan bara instämma, häftigt och skoj att ha Jens med på Winttåget. Välkommen!

IMG_5529