Logga in
sarahjohansson

Sarah Johansson

Och de nominerade är…

Det gick ett virtuellt jubel genom Wint-kontoren under gårdagen. Svenskt Näringsliv släppte de nominerade till Sveriges mest företagsamma människa 2014 i regionen Värmland, och se på tusan! Wints VD Björn är nominerad.

“Det är människor som skapar jobb – företagsamma människor som ser till att utveckla sin idé, som investerar i tid och pengar och vågar satsa på andra. Kring företagsamma människor skapas också möjligheter för fler jobb och nya idéer uppstår”, skriver Svenskt Näringsliv på sin hemsida om tävlingen. Ett väldigt fint pris att bli nominerad till med andra ord!

För hur gick det egentligen till när en grabb från Hagfôrs återvände hem och tog över en revisionsbyrå med en anställd, till att i dag ha rekryterat 70 grymma personer och vara först i klassen när det kommer till att förändra branschen? Jo, så här ungefär.

För att kora vinnaren går Svenskt Näringsliv efter följande kriterier:

  • Är en jobbskapare och en person som skapar möjligheter för fler än sig själv.
  • Har förmågan och drivkraften att ta sig för saker.
  • Backar inte för utmaningar utan ser möjligheter.
  • Vågar satsa trots att det inte alltid går vägen.
  • Säger ”Varför inte!” istället för ”Varför då?”

Tycker du att det ligger något i nomineringen så kommer du till röstningen här. Heja Björn!

Fotograf: Oskar Hjelm, Aktivitetsbyrån

Fotograf: Oskar Hjelm, Aktivitetsbyrån