Logga in
sarahjohansson

Sarah Johansson

En kund i Superkoll: Kristian Norling, IntraTeam

Det är många spännande kunder som kört igång med Superkoll det senaste året. En av dem är Kristian Norling, en go Göteborgare som kan allt man behöver kunna om Intranät. Vi ställde tre frågor till honom, om vad han gör och om Superkoll. Varsågoda!

Hur gick tankarna när du startade IntraTeam AB och konferensen Intranätverk?

”Jag har alltid haft en önskan att starta och driva ett eget företag. Den stora drivkraften är att få förverkliga de idéer som länge funnits i tankarna. Dock var det en sak jag aldrig sett framemot och det är bokföringen.”

Du kör Superkoll. Hur hjälper det i vardagen?

”Jag kan fokusera på att utveckla företaget och affärerna, eftersom jag verkligen har superkoll på min ekonomi och vet att det administrativa med ekonomin hanteras på ett bra sätt.”

Ditt bästa råd till andra företagare?

”Att ha pengar sparade så att du kan sova lugnt på nätterna när affärerna inte går så bra.”

kristian norlingKristian Norling, IntraTeam 
IntraTeam erbjuder professionella nätverksgrupper, konferenser och verkstäder om intranät. En plats på nätet där kunskap och erfarenheter delas med varandra. Spana in! Sugen på att lära mer om intranätverk- häng med på Intranätverk 2014

Kontakt och info: kristian@intrateam.se, 0736-88 93 53, LinkedIn